Skatevoorzieningen met beton van Concretematters

Sterk materiaal voor een duurzame samenwerking

Samenwerking met Nine Yards

Skatebanen met een duurzaam karakter. Dat is hoe we Nine Yards kunnen omschrijven. Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan. Dit vanwege het feit dat ze een gedegen partner zochten die betonmortel leveren van perfecte kwaliteit. 

Concrete matters levert de beste kwaliteit beton die voor skaters ideaal zijn. De structuur van het beton is namelijk glad en ideaal om het op te spuiten bij grote vlakken. Zo hebben ze gekozen voor een speciale mortel die we hebben ontwikkeld dat er voor zorgt dat skaters onder elke omstandigheden kunnen skaten. Ook is het waterdoorlatend zodat wanneer het regent de voorziening binnen korte tijd weer te betreden is. Om de ramps en de halfpipes goed uit te kunnen smeren maken we gebruik van spuitbeton. Deze soort heeft de eigenschap erg vloeibaar te zijn en met een vloeiende beweging  perfect uit te smeren.

Hufterproof

De skatevoorzieningen van Nine Yards zijn door het speciale betonmortel hufterproof. Al diverse projecten zijn uitgevoerd bij diverse grote gemeentes zoals Middelharnis. Deze skatevoorziening is een perfect voorbeeld van jongeren die het belangrijk vinden om de uitstraling te waarborgen. Er is wel getracht graffiti te spuiten maar met een wateroplossing was dit binnen no time verdwenen.

De betonmortel is namelijk erg glad waardoor graffiti of ander soort verf niet blijft hechten op het oppervlak. Hierdoor kun je gerust stellen dat het project een succes is geworden.

Inmiddels zijn er een aantal andere projecten in het verschiet. Ook in Den Haag zijn ze bezig een park te ontwerpen. Zodra het ontwerp is goedgekeurd door de gemeente zal het project van start gaan. Met het beton van concrete matters zijn we er zeker van dat ze een prachtige skatevoorziening krijgen.