Maatwerk

Concrete Matters is sterk in beton maatwerk!

In het jaar 2004 is Bart Leijten onder de naam B-art Concrete begonnen met ideeën uit te werken in beton. Dit ging in eerste instantie om sokkels voor kunstobjecten. Nu meer dan 10 jaar later heeft hij deze technieken verder doorontwikkeld en zijn er unieke samenwerkingen tot stand gekomen met de eindgebruiker. Denk hierbij aan zwevende betonnen trappen, beton voor kunst en betonnen keukenbladen. Beton is een constructief en supersterk materiaal. Toch vergt het werken met beton vakmanschap en een oog voor detail. Bekijk hier onze partners. Zo maakt Bart nu onder de naam Concrete Matters unieke eindproducten.

Unieke maatmeubels van beton

Beton is constructief. Dit houdt in dat het dragend, ondersteunend is en een bepaalde overspanning kan overbrengen. Daarom wordt het materiaal al decennia gebruikt in architectuur. De trends laten zien dat beton tijdloos is en steeds meer gepresenteerd wordt design. Concrete Matters speelt daarop in door mooie producten te ontwerpen voor verschillende toepassingen. Maatwerk is een onderdeel hiervan. 

Bij maatwerk zijn een aantal dingen belangrijk. De functie, constructie en afwerking worden iedere keer overwogen om zo samen met de klant tot een goed product te komen. Daarbij is samenwerking met de klant essentieel waarbij wij als Concrete Matters adviseren en voorlichten over de mogelijkheden. Uiteindelijk komen wij samen met de opdrachtgever tot een mooi ontwerp. Van kleine tot grotere projecten inzetbaar

Wij hebben een brede kennis over verschillende technieken die bij werken met beton komen kijken. Er zijn bijvoorbeeld beton mortels op de markt die gietbaar, stapelbaar en ergens op aan te brengen zijn. Door deze brede kennis is vinden van de juiste oplossing gemakkelijk.

Doordat Concrete Matters een eigen ontwerp studio heeft maar ook zelf produceert kunnen wij unieke producten leveren voor een sterke prijs.