Beton voor kunst

Een unieke en passende basis voor kunst en bloemsierkunst.

'Beton voor kunst' is een onderdeel van Concrete Matters waar wij de basis verzorgen voor een kunstwerk. Dit kunnen beelden zijn, maar bijvoorbeeld ook een onderdeel van bloemsierkunst. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot een passende ontwerp voor iedere situatie.

Interesse om samen te werken met Concrete Matters?


Beton is steenachtig en laat zich schitterend combineren met allerlei materialen en heeft als grote voordeel dat het een relatief hoog soortelijk gewicht heeft. Daarmee is het gemakkelijk om een goede basis te maken voor kunstobjecten van alle soorten en maten.

Doordat wij beton gieten in eigengemaakte mallen kunnen wij sparingen verwerken in de vorm. Wij zijn dus niet afhankelijk van een bepaalde afmeting en maken alles voor de kunstenaar op maat. Ook is het mogelijk om een verankering te verwerken in de beton voor een extra stevige verbinding met het beeld. 

De beton kan in verschillende vormen en maten gemaakt worden. Een betonnen plateau, blok met pin (bloemsierkunst), sokkel en voet behoren allen tot de mogelijkheden. Zelfs verschillende kleuren zijn mogelijk voor een passende basis voor uw kunst.

Overige maatwerk producten